DEHLER 30 ONE DESIGN

Dehler 30 one design on erittäin kilpakykyinen vene joka sopii erityisen hyvin Itämerellä pidettäviin purjehduskilpailuihin.
Vene on kilpapurjehtijoiden kehittämä, joten siinä on viimeisin purjehdusteknologia ja purjehdusominaisuudet. Veneessä on myös avarat sisätilat, joten ripeä saaristopurjehdus isommallakaan crew:lla ei tuota ongelmia...

"Dehler 30 one design on vauhdikas kisapursi, joka sopii myös retkeilyyn. "

-Total vene artikkelissaan 2020.

PALKINNOT

Sailmagazine julkaisi Dehler 30od:n voittajaksi "Best Boats 2021" kilpailussa.  Dehlerille myönnettiin: "Best performance boat under 30ft "ja "Systems"-palkinnot. 

Dehler 30od erottui kilpailijoistaan uskomattomilla purjehdusominaisuuksilla sekä "stealth drive"-toiminnolla jonka avulla veneen potkuriakseli voidaan nostaa purjehdittaessa rungon sisään.

 

Vakiovarusteisiin veneessä kuuluu muun muassa hiilikuitumasto sekä 200 l vesisäiliöt molemmin puolin venettä ja tehokas pumppu painolastin siirtämiseen.

STEALTH DRIVE

PURJEHTIJOILTA PURJEHTIJOILLE 

30 OD: n projektipäällikkö Karl Dehler on Dehlerin perustajan Willi Dehlerin poika sekä intohimoinen purjehtija. Dehlerille hän on osallistunut lukemattomiin innovaatioihin ja trendejä määrittäviin keksintöihin.

 

Menestykset puhuvat puolestaan: Karlin johdolla Dehler on jo voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja, ja hänet on toistuvasti arvostettu ja nimetty vuoden veneen ja Euroopan vuoden veneen titteleille.

 

Hänen asiantuntemuksensa, osaamisensa ja ennen kaikkea intohimonsa perustuvat vuosien kokemukseen aktiivisena kilpapurjehtijana. Yhdessä Torsten Conradin kanssa voitettu maailmanmestaruus vuonna 1984 puhukoon puolestaan.

ESITTELYVIDEO

KUVAGALLERIA

1/2

1/1

TEKNISET TIEDOT

Voit tutustua Dehler 30 One Designin teknisiin tietoihin tarkemmin PDF-dokumentista ->

hinta on alkaen 138 867€ sis. ALV 24%.

HanSail Oy

 

Mustikkamaantie 4

00570 Helsinki

myynti(at)hansail.fi

 

Tel.: +358 (0)50 543 2125

  • Facebook - Black Circle
Linkedin .png
Dehler 30od surffi