DEHLER 38SQ

Dehler 38 SQ on kevyt, korkeasti varusteltu ja viimeisimmän purjehdusteknologian omaava purjevene. 38SQ omaa erinomaiset purjehdusominaisuudet, unohtamatta asuttavuutta. Veneen monipuolisempi sisustus sekä voimakkaat parannukset rikiin ja istuinkaukaloon takaavat luokkansa parhaan suorituskyvyn - pitäen veneen samalla helppokäyttöisenä ja hauskana.


 

"Uusi Dehler 38SQ on kevyempi, nopeampi ja mukavampi kuin palkittu edeltäjänsä. Kertakaikkiaan upea purjevene!" -Windcraft artikkelissaan 2020.

PURJEHDUSOMINAISUUDET

Dehler 38SQ ei jätä kylmäksi purjehdusominaisuuksillaan. 

Edeltäjäänsä korkeampi riki, kasvanut purjepinta-ala sekä viimeisin purjehdusteknologia takaavat vauhdin ja erinomaisen kiihtyvyyden kevyissäkin keliolosuhteissa. 

Halutessaan Dehler 38SQ on saatavana hiilikuitumastolla sekä squaretop-isopurjeella, jotka tekevät veneestä todellisen kilpapurjeveneen unohtamatta mukavavuustekijöitä.

Ainoastaan laadukkaimmat osat ovat päässeet mukaan veneeseen, jossa vauhti ja laatu ovat keskeisimmät tekijät. 

SISUSTUS

Luonnonvalon määrän maksimoimiseksi Dehler 38SQ tarjoaa edeltääjänsä suuremmat runkoikkunat sekä kaksi uutta ikkunaa ruffissa.

38SQ tuntuu kokoluokkaansa suuremmalta veneeltä sisältä, tarkkaan valittujen vaaleiden materiaalien sekä sohvaryhmän sijoittelun ansiosta. 

Sisätilojen vaihtoehdot ovat myös uudet: Keulaan, salonkiin ja perään on saatavana kaksi versiota. Olipa kyseessä ylellinen saaren vuode, pöytäpöytä tai toinen vierashytti, Dehler 38SQ: n sisustus on asiakkaalle joustavampi kuin koskaan ennen.

 

KUVAGALLERIA

1/1

1/1

ESITTELYVIDEO

POHJARATKAISUT

Valitse pohjaratkaisusta vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Dehler 38SQ tarjoaa 4-6 viihtyisää vuodepaikkaa sekä tilavan salongin, jossa on tyylikäs ja suuri sohvaryhmä. Valittavana on lisäksi erillinen saarekkeellinen sänky keulahyttiin.

PURJESUUNNITELMA

HanSail Oy

 

Mustikkamaantie 4

00570 Helsinki

myynti(at)hansail.fi

 

Tel.: +358 (0)50 543 2125

  • Facebook - Black Circle
Linkedin .png
Dehler 38SQ 10