top of page
DEHLER 42

Suorituskykyisten cruising/racing-purjeveneiden aikakausi alkoi 30 vuotta sitten Dehler 34: llä. Nykyään uusi Dehler 42 noudattaa samaa reseptiä kuin tämä kuuluisa kulttivene. Dehler 42 on erinomainen valinta sinulle, joka haluat modernin veneen asumismukavuudet, tinkimättä erinomaisista purjehdusominaisuuksista.

"Dehler 42 on erittäin miellyttävä purjehtia lempeässä tuulessa, mutta olosuhteiden noustessa vene muuttuu paljon hauskemmaksi ja osallistavammaksi ja reagoi innokkaasti ruoriin."  -Yachting Monthly artikkelissaan 2017.

PURJEHDITTAESSA

Dehler 42 on cruiser/racer, mikä tulee esille veneen kokonaismassassa, joka on pienempi kuin tavallisessa cruising-purjeveneessä.

 

Dehler on rakennettu vahvasti kiinteällä rungon / kannen liitoksella ja rungon hiilikuituvahvikkeilla. Valittavana on joko syvä, T-muotoinen torpedo-köli, tai kaksi erilaista L-muotoista köliä eri syvyyksillä.

Huomaat heti siistin ja selkeän kannen asettelun. Tämä johtuu erityisesti kannelle integroidusta köysienohjauksesta, joka ei ole näkyvissä.

Dehler 42_17.jpg

SISÄLLÄ

Dehler 42_s16.jpg

Luonnonvalon määrän maksimoimiseksi Dehler 42 tarjoaa edeltääjänsä suuremmat runkoikkunat sekä kaksi uutta ikkunaa ruffissa.

Sisällä Dehlerin erottuva, siisti ja tyylikäs. Kaarevat kaapit reunustavat salonkia, jossa on paarpuurin puolella karttapöytä ja  L-muotoinen keittiö styyrpuurin puolella. 

Takana sijaitseva  kaksoisvuote sijaitsee oikealle ja on yli puolet rungon leveydestä. Sen lisäksi asettelu on melko perinteinen, joka toimii tämän kokoisessa purjeveneessä erinomaisesti.

 

KUVAGALLERIA

ESITTELYVIDEO

POHJARATKAISUT

Valitse pohjaratkaisusta vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Voit valita Dehler 42 purjeveneeseen 1-2 takahyttiä sekä valita keulahytin erillisillä WC-tiloilla halutessasi. Takakajuutan sänky on suuri, kuten salongissa sijaitseva sohvaryhmä pöytineen. 

Näyttökuva 2021-4-1 kello 13.23.42.png
Näyttökuva 2021-4-1 kello 13.23.05.png

PURJESUUNNITELMA

Näyttökuva 2021-4-1 kello 13.35.44.png
Näyttökuva 2021-4-1 kello 13.36.49.png
bottom of page