HANSE 348

Uusi Hanse 348 on modernimpi, valoisampi ja parempi purjehdittava kuin koskaan aiemmin. Uraauurtava suunnittelu takaa upeat purjehdusominaisuudet ja helpon veneen käsittelyn kaksin tai jopa yksin. Upea sisustus ja poikkeuksellisen monipuoliset vaihtoehdot pohjaratkaisuissa ja lisävarusteissa takaavat erinomaisen lopputuloksen vaativaankin makuun. Hanse 348 vastaa korkeimpia vaatimuksia nykyaikaiselle tyylille ja elämänlaadulle. 


 

"Hanse 348 on hauska purjehdittava. Mielestäni Hanse edustaa valtavaa arvoa nuorelle perheelle, joka on aloittamassa purjehdusta ja haluaa mukavan, pätevän rannikkoristeilijän"  -Cruising World 2018.

SUURI ISTUINKAUKALO

Hanse 348 tarjoaa erittäin avaran ja toimivan istuinkaukalon

 

Istuinkaukalo on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi liikkua. Kaikki köydet kulkevat koteloissa ja tulevat ruorin eteen, joka mahdollistaa helpon purjehdittavuuden, jopa kahden hengen voimin sekä purjeiden säätämisen ruorista käsin.

 

Köysien erinomaisen sijoittelun vuoksi istuinkaukalossa ei ole vaaraa kompastumiselle. Useat kädensijat helpottavat liikkumista istuinkakalossa purjehdittaessa.

 

Taittopöytä sekä mukavat istuimet mahdollistavat erinomaisen viihtyvyyden pöytäseurueelle. 

VALOISAT SISÄTILAT

Hanse 348:ssa on vertaansa vailla olevan tilat kokoiselleen purjeveneelle sekä yöpymismahdollisuudet jopa 6:lle.

 

Sisätilat ovat valoisat ja avarat sekä erityisen toimivat. Säilytyspaikat ovat optimoitu eikä hukkaneliöitä löydy. Suuri WC ja suihku takaavat mukavan asuttavuuden myös luonnonsatamissa. 

Hansen ruokapöydän ympärille mahtuu mukavasti suurikin seurue. Useat suurikokoiset ikkunat tuovat runsaasti valoa sisään ja luovat avaran tunnelman.

 

Useiden erilaisten materiaali- ja värivaihtoehtojen ansiosta voimme räätälöidä juuri makuunne sopivimman vaihtoehdon. 

 

 

KUVAGALLERIA

1/1

1/1

ESITTELYVIDEO

POHJARATKAISUT

Valitse pohjaratkaisusta vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Hanse 348 tarjoaa 4-6 viihtyisää vuodepaikkaa sekä tilavan salongin, jossa on tyylikkäät lepotuolit. Valittavana on lisäksi toinen peräkaajutta, jolloin Hanse 348 tarjoaa vuodepaikat kuudelle.

PURJESUUNNITELMA

HanSail Oy

 

Mustikkamaantie 4

00570 Helsinki

myynti(at)hansail.fi

 

Tel.: +358 (0)50 543 2125

  • Facebook - Black Circle
Linkedin .png