HANSE 388

Uusi Hanse 388 on modernimpi, valoisampi ja parempi purjehdittava kuin koskaan aiemmin. Uraauurtava suunnittelu takaa upeat purjehdusominaisuudet ja helpon veneen käsittelyn kaksin tai jopa yksin. Upea sisustus ja poikkeuksellisen monipuoliset vaihtoehdot pohjaratkaisuissa ja lisävarusteissa takaavat erinomaisen lopputuloksen vaativaankin makuun. Hanse 388 vastaa korkeimpia vaatimuksia nykyaikaiselle tyylille ja elämänlaadulle. 


 

"Useat raadistamme rakastuivat tähän veneeseen ja sen kauniseen muotoiluun. Tarkasteltaessa sitä läheltä on vaikea kiistellä heidän kanssaan! "  

-DeepSailing artikkelissaan 2020.

SUURI ISTUINKAUKALO

Hanse 388 tarjoaa erittäin avaran ja toimivan istuinkaukalon

 

Istuinkaukalo on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi liikkua. Kaikki köydet kulkevat koteloissa ja tulevat ruorin eteen, joka mahdollistaa helpon purjehdittavuuden, jopa kahden hengen voimin sekä purjeiden säätämisen ruorista käsin.

 

Köysien erinomaisen sijoittelun vuoksi istuinkaukalossa ei ole vaaraa kompastumiselle. 

 

Suuri pöytä sekä mukavat istuimet mahdollistavat erinomaisen viihtyvyyden suuremmallekkin pöytäseurueelle lisävarusteena saatavan pöytälaatikon jääkaapin pitäessä juomat viileinä. 

VALOISAT SISÄTILAT

Hanse 388:ssa on vertaansa vailla olevan tilat kokoiselleen purjeveneelle sekä yöpymismahdollisuudet jopa 8:lle.

 

Sisätilat ovat valoisat ja avarat sekä erityisen toimivat. Säilytyspaikat ovat optimoitu eikä hukkaneliöitä löydy. Suuri WC ja suihku takaavat mukavan asuttavuuden myös luonnonsatamissa. 

Hansen ruokapöydän ympärille mahtuu mukavasti kuusi

henkilöä. Kilpailijoitaan suuremmat vesi-ja dieseltankit kannustavat pidemmille purjehduksille. 

 

Erilaisten pohjaraktaisujen ansiosta voimme räätälöidä juuri tarpeisiisiinne sopivimman vaihtoehdon. 

 

 

KUVAGALLERIA

1/1

1/1

ESITTELYVIDEO

POHJARATKAISUT

Valitse pohjaratkaisusta vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Hanse 388 tarjoaa 4-6 viihtyisää vuodepaikkaa sekä tilavan salongin, jossa on tyylikkäät lepotuolit. Valittavana on lisäksi erillinen WC keulahyttiin.

PURJESUUNNITELMA

HanSail Oy

 

Mustikkamaantie 4

00570 Helsinki

myynti(at)hansail.fi

 

Tel.: +358 (0)50 543 2125

  • Facebook - Black Circle
Linkedin .png