HANSE

Innovatiivisempi, erityisempi ja mukavampi kuin koskaan aiemmin. Uraauurtavalla suunnittelulla ja luokkansa johtavalla suorituskyvyllä varustettu purjealus. Upea sisustus ja poikkeuksellisen monipuoliset vaihtoehdot pohjaratkaisujen ja lisävarusteiden osalta takaavat erinomaisen lopputuloksen vaativaankin makuun. Hanse 458 vastaa korkeimpia vaatimuksia nykyaikaiselle tyylille ja elämänlaadulle. Anna itsesi hämmästyä 45-jalan erinomaisuudesta. 


 

"Harvoin löydän suuren veneen jolla on näin helppo purjehtia. Hanse on onnistunut siinä toistamiseen! "  -Yachting Monthly artikkelissaan 2018.

LUOKKANSA TILAVIN

Hanse 458 tarjoaa luokkansa tilavimman istuinkaukalon.

 

Istuinkaukalo on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi liikkua. Kaikki köydet kulkevat koteloissa ja tulevat ruorin eteen, joka mahdollistaa helpon purjehdittavuuden, jopa kahden hengen voimin sekä purjeiden säätämisen ruorista käsin.

 

Köysien erinomaisen sijoittelun vuoksi istuinkaukalossa ei ole vaaraa kompastumiselle. 

 

Suuri pöytä sekä mukavat istuimet mahdollistavat erinomaisen viihtyvyyden suuremmallekkin pöytäseurueelle lisävarusteena saatavan pöytälaatikon jääkaapin pitäessä juomat viileinä. 

AVARAT SISÄTILAT

Hanse 458 tarjoaa vertaansa vailla olevan tilat tämän kokoiselle jahdille.

 

Sisätilat ovat valoisat ja avarat sekä erityisesti toimivat. Säilytyspaikat ovat optimoitu eikä hukkaneliöitä löydy, vaikka rungon volyymi onkin suuri. 

Hansen ruokapöydän ympärille mahtuu mukavasti kahdeksan henkilöä. Mukavuutta lisäävät kaksi erillistä wc:tä, joista toisessa on täysin erillinen suihkukaappi.

 

Erilaisten pohjaraktaisujen ansiosta voimme räätälöidä juuri tarpeisiinne sopivimman vaihtoehdon. 

 

 

KUVAGALLERIA

1/1

1/1

ESITTELYVIDEO

POHJARATKAISUT

Valitse kahdesta pohjaratkaisusta vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Hanse 458 tarjoaa 6-8 viihtyisää vuodetta sekä tilavan salongin, jossa on tyylikkäät sohvaryhmät. Valittavissa olevassa omistajan hytissä on mukava kylpyhuone erillisellä suihkulla.

PURJESUUNNITELMA

HanSail Oy

 

Mustikkamaantie 4

00570 Helsinki

myynti(at)hansail.fi

 

Tel.: +358 (0)50 543 2125

  • Facebook - Black Circle
Linkedin .png