top of page
Kroatia 7.jpg

Vuokraa Hanse Kroatiasta

Venevuokraus

Räätälöity purjehdusreissu 

Purjehdusreissu kipparilla

Oma Hanse Kroatiasta?

HANSAIL X CROATIA YACHTING

HanSail yhteistyössä Croatia Yachtingin kanssa mahdollistavat yhdessä sinulle ja matkaseurueellesi purjehdusreissun kauniissa Kroatian saaristossa. Saatte kauttamme kilpailukykyisen hinnan sekä suomenkielisen palvelun. Lähtösatamia ja venemalleja on useita, joista löydämme teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne varmasti sopivimman!

 

Croatia Yachting on Hanse Yachts Ag:n Kroatian maahantuoja sekä suuri vuokraveneyritys useamman vuoden kokemuksella. Venemallisto on todella laaja ja pystymme yhdessä ammattitaidolla järjestämään purjehdusreissut niin pienelle kuin suurellekin purjehdusporukalle, kipparilla tai ilman. 

Kiinnostaako uusi Hanse-purjevene, mutta haluat kokea veneen ennen mahdollista ostopäätöstä? Suunnitellaan teille yhdessä purjehdusreissu juuri vastaavalla veneellä ja mikäli päädytte ostopäätökseen, hyvitämme venevuokran uuden Hansen hinnasta!

Vuokraveneet

Esimerkkejä vuokraveneistä. Meiltä pystyt vuokrata useimmat Hanse-purjevenemallit.

Kroatia 2.jpg

Miksi valita meidät?

Kotimainen toimija

Saat suomenkielisen palvelun, tuen sekä reissun räätälöinnin kauttamme.

Sama hinta

Tarjoamme palvelumme samaan hintaan kuin Croatia Yachting, joten et joudu maksamaan ylimääräistä vuokratessasi purjehdusreissun kauttamme.

Rahat takaisin!

Mikäli päädyt tilamaan uuden Hanse-purjeveneen ja olet tehnyt venevuokrauksen kauttamme, hyvitämme venevuokran uuden Hanse-purjeveneen hinnasta. 

Vuokraa unelmiesi vene meiltä

Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella ja lähettää tarjouksen unelmiesi purjehdusmatkasta!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page