top of page

Dehler 46 SQ on Dehler-malliston suurin sekä suorituskykyisin purjevenemalli. 46 SQ on erinomainen purjehdittava, joka tarjoaa avarat sekä valoisat tilat kaikkien mukavuusvarusteiden kera. Dehler 46 SQ on purjevene joka yhdistää täydellisesti suorituskyvyn ja ylellisyyden. 


 

DEHLER 46 SQ
 

"Uusi Dehler 46SQ on todella hyvännäköinen purjevene, joka varusteltuna competition-rikillä pitää kilpa-sekä matkapurjehtijat tyytyväisenä "
-Sail Magazine artikkelissaan 2022.

MERELLÄ

Dehler 46 SQ on erinomainen purjehdittava.  

Valinnaiset varusteet kuten syväköli ja syväperäsin, vakio mastoa korkeampi hiilikuitumasto sekä suuremman genuan mahdollistava Facnor Flatdeck-rullalaite ovat parantaneet suorituskykyä entisestään. 

 

Kovempia keliolosuhteita silmällä pitäen Dehleriin on saatavana staysail joka takaa vakaan menon kovemmassakin tuulessa. Lisäksi Competition-version syvemmällä kölillä ja peräsimellä, korkeammalla hiilikuitumastolla sekä Quantum TP6- purjeilla 46 SQ:sta tulee todellinen kilpapursi. 

Dehler 46SQ

SISÄLLÄ

Dehler 46SQ Salonki

Suuret kattoikkunat sekä runkoikkunat tekevät Dehlerin salongista yhden kokoluokkansa valoisimmista. Ruffin ikkunat ovat avattavissa, joka mahdollistaa erinomaisen ilmanvaihdon kuuman kesäpäivän tai ruoanlaiton ajaksi. 

Valittavana on laaja kattaus erilaisia mukavuusvarusteita. Miltä kuulostaa salongin viinijääkaappi tai liukuva ja muunneltava sohvaryhmä takaamaan mukavan elokuvaillan?

RAKENNE

Dehler 46 SQ Carbon Cage.  

Jokainen Dehler on rungoltaan hyvin jäykkä. Rungon kiinteiden sekä hyvin vahvasti laminoitujen GRP-laipioiden lisäksi jäykkyyttä tuo erityisesti veneen rungon kölikehikon hiilikuituvahvisteinen rakenne Carbon Cage. 

 

Veneen laipiot ovat komposiittirakenteisia ja ovat valmistettu alipaineinjektiolla, joka tekee laipioista erittäin kestäviä ja näin ollen Dehlerin rungosta hyvin jäykän. 

Structure.png

TUNNELMA

Night mode

Dehler 46 SQ:ssa on panostettu erilaisten tunnelmien luontiin. Vene on omassa elementissään niin avomerikilpailuissa kuin kilpailun jälkeen satamassa tai retkipurjehduksella. 

 

Luo oikea tunnelma tilanteeseen kuin tilanteeseen vaikka rantaravintolasta käsin ainoastaan ottammalla mobiililaite esille. Valittaessa Dehler 46 SQ älykkäällä valaistuksella ja Fusion-Hifi järjestelmällä pystyt säätämään valaistusta sekä musiikkia Wifin kautta etänä mobiililaitteeltasi. 

POHJARATKAISUT

Valitse pohjaratkaisusta vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Dehler 46 SQ tarjoaa 5-8 viihtyisää vuodepaikkaa sekä tilavan salongin, jossa on tyylikäs ja suuri sohvaryhmä. Voit valita eri pohjaratkaisuista paapuurin puolen takakajuutan yhdellä erillisellä sängyllä, kahdella erillisellä sängyllä tai parisängyllä. Suuri keulakajuutta tyylikkäällä saareke sängyllä sekä erillisellä kylpyhuoneella tuo mukavasti yksityisyyttä ja ylellisyyttä purjehtimiseen. 

Standardi.png
Optio1.png
Optio2.png
Optio3.png

PURJESUUNNITELMA

Dehler 46SQ sailplan.png
standard.png
bottom of page