top of page
Hanse 460 Logo.jpg

 

Hanse 460 asettaa uudet standardit cruising-purjeveneille. Kyseessä on uuden mallisarjan ensimmäinen purjevenemalli. Vene erottuu muusta mallistosta sekä kilpailijoistaan uudella muotoilullaan, joka on ranskalaisen suunnittelutoimisto Berret-Racoupeaun kädenjälkeä. Uusi muotokieli erottuu edukseen erityisesti keulan uudella muotoilulla ja kokoluokkansa tilavimmilla oleskelutiloilla niin sisällä kuin ulkona. Turha kuitenkaan kuvitella hetkeäkään, että suunnittelussa oltaisiin keskitytty ainoastaan mukavuuteen. Veneessä on vakiona purjepinta-alaa 114 neliömetriä sekä lisävarusteena valittava valtava 170 neliömetrin genaakkeri.
 

"Olen todella hämmästynyt veneen designista sekä siitä, että Hanse hyväksyi näin "radikaalin" mallin – rakastan sitä!" No Frills Sailing artikkelissaan 2021. 

OLESKELUTILAT

Kansi on vapaa skuuteista ja nostimista ja on erittäin helppokulkuinen. Lisäksi vinssit ovat sijoitettu pedestaalien viereen ja ovat näin heti kipparin ulottuvilla.

 

Auringon paistaessa kansi tarjoaa jokaiselle mukana olevalle paikan auringonotolle. Lisäksi avotilan kaksi suurta pöytää sohvaryhmineen takaavat tilat unohtumattomille ruokailuille.

Hanse 460 on saatavana kiinteällä t-topilla sekä suurella sprayhoodilla, jonka ansiosta kelin ollessa kostea, kannella olevien ei tarvitse olla suoraan sään armoilla. 

_Hanse_460_Bilder_Web_Exterior_B_00018.jpg

AVARAT SISÄTILAT

Hanse_460_Bilder_Web_Interior_B_00014.jpg

Hanse 460 on vaikuttava myös kannen alta eleganttien linjojen sekä suurten ikkunoiden ansiosta. Laadukkaat materiaalit ja valikoima tyylikkäitä pinta-vaihtoehtoja luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Hanse tarjoaa 48:n erilaista pohjaratkaisua, joissa on kuudesta kymmeneen makuupaikkaa, mukaan lukien mukava omistajan sviitti saarekesängyllä.

 

Erilaisten pohjaratkaisujen ansiosta voimme räätälöidä juuri tarpeisiinne sopivimman vaihtoehdon. 

 

 

KUVAGALLERIA

ESITTELYVIDEO

Näyttökuva 2021-12-20 kello 14.54.10.png

POHJARATKAISUT

Valitse pohjaratkaisuista vaihtoehto, joka sopii parhaiten yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Hanse 460 tarjoaa 3-5 viihtyisää hyttiä, jotka voi halutessaan valita erillisillä WC- tiloilla ja pari-tai kerrossängyillä. Sisätilat ovat volyymiltaan huomattavasti tilavammat kuin muissa saman kokoluokan purjeveneissä. 

Näyttökuva 2021-12-5 kello 18.45.21.png

PURJESUUNNITELMA

Näyttökuva 2021-12-20 kello 16.42.22.png
Näyttökuva 2021-12-20 kello 16.41.33.png
bottom of page